ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙΑΤΟΥ

Διαβάσαμε και σας μεταφέρουμε από την ηλεκτρονική εφημερίδα   sikiona.gr


Σε ένα δελτίο τύπου, από εκείνα που γράφουν το μαύρο άσπρο, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, μας ενημέρωναν :

" Ήδη από 27/12/2012 λειτουργεί στο Δήμο Σικυωνίων το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ως φορέας διαχείρισης του λιμανιού, του αλιευτικού καταφυγίου και της χερσαίας ζώνης λιμένα Κιάτου. Πρόκειται για την επιτυχή κατάληξη των μεθοδικών προσπαθειών που κατέβαλαν επί δύο έτη ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Σωτήρης Μενούνος. Με επανειλημμένες επισκέψεις που πραγματοποίησαν τόσο στα δύο συναρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών και Ναυτιλίας) όσο και στην Αποκεντρωμένη Δ/ση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου κατάφεραν να επιστρέψει το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο.....".... Επιτέλους ο Δήμος μέσω του νομικού προσώπου του θα έχει την αρμοδιότητα να αποφασίζει για την καλή κατάσταση του χώρου, το σωστό φωτισμό, την καθαριότητα και τα έργα που είναι απαραίτητα. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στεγάζεται στο Δημαρχείο Κιάτου (γραφείο 7) και έχει στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 27423-60160, Fax: 27420-23562, e-mail: dltsikyonion@gmail.

Σήμερα περάσαμε από το Λιμανι του Κιάτου. Και είδαμε με τα μάτια μας την αλλαγή, την καθαριότητα και την ανάπτυξη, του φορέα διαχείρησης κτλ κτλ...

Ευτυχώς που πρόκειται για "....επιτυχή κατάληξη των μεθοδικών προσπαθειών που κατέβαλαν επί δύο έτη ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Σωτήρης Μενούνος...."

Άξιος ο μισθός τους!

Οι φωτογραφίες και το video ενισχύουν την άποψη της Δημοτικής Αρχής;


Η ΠΑΡΑΛΙΑ, Η ΜΑΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.


Στείλε σχόλια, φωτογραφίες, παρατηρήσεις. E MAIL : KiatoKiato@gmail.com

Δορυφορική φωτογραφία του Κιάτου. Tα λιμανάκια και το αλιευτικό καταφύγιο.


View Larger Map

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΜΑΡΙΝΑ

ΜΑΡΙΝΑ
23/02/08 Μαρίνα Κιάτου



Δορυφορική φωτογραφία απο την μαρίνα στο Rimini

Δορυφορική φωτογραφία απο το Rimini


View Larger Map

Εδώ βλέπουμε με πιο τρόπο έχουν τοποθετήσει τα βράχια για να εγκλωβίσουν την άμμο που μεταφέρουν τα κύματα βορείων διευθύνσεων.

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ

RIMINI Η ΠΑΡΑΛΙΑ
Εδώ βλέπουμε με πιο τρόπο έχουν τοποθετήσει τα βράχια για να εγκλωβίσουν την άμμο που μεταφέρουν τα κύματα.